Sunday, October 25, 2009

3 in 1 entry

salam...
lama dah rasanye x update blog. bukan ape busy lar dgn hal budak2 & keje. baru balik bawak bdk camping kene lak g kursus kt cherating. balik dari kursus demam n selsema pulak. hmm, dugaan & cabaran lah! so today nk citer byk benda kiranya mcm 3 in 1 entry lah nie. kumpul2 then post secara lump sum.
so nk start ngan persiapan wedding dulu. klu tgk kt ticker tue tggl lg 2 months 1 week jek sebelum zaman bujang di akhiri. :)
jumaat aritu amik MC sbb mmg xlarat dgn batuk, selsema n sakit dada so mr.fiance mari jb amik sy bawak balik umah parents. sementara dia mari jb sy pun amik kesempatan utk setelkan byk hal yg berkaitan dgn persiapan wedding kami. he told me that borang kebenaran nikah his part akan setel 29/10 nie. after that he will post the form to me and i have to do my part lah. kt Pahang borang only rm1 and kt Johor rm10! i told mr.fiance kertas kt jb mahal coz gred A. haha! after dia amik sy kt school kami pun g byk tempat. i g setelkan duit bil itu ini then g lunch. sempat g usha curtain utk bilik kami tp xbeli ape2 lg. then kami g berjalan2 sana sini mcm org hape ntah! =p
later kami balik berehat lah. esok hari 24/10 kami ade appointment ngan wedding planner kami iaitu abg eddie. so after lunch kami terus ke sana n byr 3rd payment. sambil2 tgk2 baju. well, i've decided outfit yg nk dipakai for sanding! mmg seperti yg ku inginkan selama ini! amik ukuran badan siap2! abg eddie mencabarku utk mengecilkan sedikit ukuran badanku itu...=P
Malaysia Boleh! hehe
before g jumpa abg eddie actually kami g beli cat utk cat bilik kami. kami beli 2 warne yg ade contra lar. mr.fiance dh suka sy ikut jek sbb dia yg nk cat kan. hehe. sungguh rajin lah dia tue. mesti parents sy syg dia lebeh nnti. huhu

mr.fiance excited terlebeh. my mom tgk dia kate 'ape tue dik?'

then nk citer pasal wedding my bestie lak. sy xdpt nk tgk dia nikah sbb dia nikah pagi so dtg tgk dia sanding jek. warne tema utama is white but ade sket2 hijau lah. pelamin dia gorgeous! white+creme+green. seperti yg dia inginkan. and she's wearing white outfit td. sgt lain muka dia! yelah, org jarang ber make up kan. i'm happy for her! congratulations babe! cepat2 dapat baby!
ntah nape pulak nk upload gmbr wedding dia xboleh nie? waaa!
then citer lagi satu is td g hi-tea ngan mr.fiance kt puteri pacific. nyum3! tue sebagai upah mr.fiance dh tlg cat bilik kami! hehe

itulah 3 in 1 entry dr sy! :)




3 comments:

ch@ said...

nak naik pelamin sudah kawan ku ini :)

Arip said...

cun la artwork tu...ssh nak buat tu

Anonymous said...

Hello! I'm newbie in Internet, can you give me some useful links? I know only about Yahoo [url=http://yahoo.com]Yahoo[/url] http://yahoo.com Yahoo